Over ons

Wie zijn wij?
TDS is een gespecialiseerd bedrijf in het gieten van eindverbindingen (ook wel ‘buttons’ genoemd). Sinds het een specialiteit voor TDS is geworden, zijn wij benaderd door diverse, inmiddels tevreden gerenommeerde klanten en hebben hun problemen met betrekking tot eindverbindingen van staalkabels in hun kranen verholpen. Wij kunnen eindverbindingen aangieten voor al uw rups-, mobiele-, haven-, bovenloop- en portaalkranen. Dit systeem is natuurlijk ook geschikt voor aankoppelen van staalkabels op lieren. TDS kan uw Liebherr, Terex-Demag, Sennebogen, Faun, Grove enz. voorzien van een eindverbinding, waardoor het in- en uitscheren en aankoppelen van de kabels veel veiliger en met minder inspanning uitgevoerd kan worden, waardoor de machinist effectiever kan werken.

TDS heeft buttons voor alle type kraankabels van 13mm tot en met 40mm
Van elke gieting wordt een certificaat afgegeven. Buttons worden aangebracht volgens DIN / EN 13411-4 specificaties

• Tijdens het proces moet de omgevingstemperatuur tussen de -3°C en +45°C zijn.

Onze monteurs zijn voorzien van alle benodigdheden. Het maakt niet uit waar de kraan staat, op een afgelegen weiland, een industrieterrein of midden in de stad. Zo ontstaat er zo weinig mogelijk oponthoud tijdens de werkzaamheden!

TDS werkt uitsluitend met originele voorgeschreven fabrieksspecificaties en met gecertificeerde monteurs.

Universele Socket
Daarnaast hebben wij als TDS drie modellen van een universele socket ontworpen. In deze sockets passen alle buttons en kunnen in elke type kraan. De socket kan gewoon in de kraan gemonteerd blijven. Dus met deze universele socket kan een kabel met een andere type button dan bestemd voor de kraan in deze socket geplaatst worden.

Samenwerking met WDI-Python GmbH
Sinds 2015 werkt TDS samen met WDI-Python GmbH. WDI-Python is een Duitse staalkabel fabrikant die sinds 1872 actief is in het fabriceren van staalkabels voor alle types kranen, winches en andere toepassingen. Samen met de staalkabels van WDI-Python en de buttons van TDS, kunnen wij een totaalpakket voor uw kraan leveren.

Voor informatie met betrekking tot staalkabels en ons pakket kunt u bij Johan Moerkerk terecht: +31 6 48 51 98 92.

Wij doen ook:

  • Wegen en bepalen van Center of Gravity van een groot zwaar object.
  • Dankzij onze samenwerking met een van de grootste kabel distributeurs: WDI-Python kunnen wij ook de verkoop voor uw kraankabel verzorgen. Dit kan via onze contactpersoon Johan Moerkerk
  • Keuren, repareren, en construeren van hijs- en hefmiddelen. Ook voor het keuren van NEN-3140 kunt u bij ons terecht.